YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %1,59
Bilal Şahin’den, Yerköy Kız Kur’an Kursu’na hediye

Bilal Şahin’den, Yerköy Kız Kur’an Kursu’na hediye

Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, Yerköy İlçe Müftülüğüne bağlı Kız Kur’an kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencilerin tamamına çeşitli hediyeler gönderdi.

Yozgat’ta eğitim başta olmak üzere kendisini hayır işlerine adayan Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, Yerköy İlçesinde eğitim faaliyetini sürdüren Yerköy Bilal Şahin 4-6 yaş Kur’an Kursu ve İlçe Müftülüğüne bağlı Kız Kur’an kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencilerin tamamına çeşitli hediyeler gönderdi.

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, kendisi tarafından yapılan ve kendi isminin verildiği Yerköy Bilal Şahin Hafız Kur’an Kursu’nda ve İlçe Müftüğüne bağlı Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi veren öğreticilere ve eğitim gören öğrencilerin tamamına akıllı telefon, elbise, bot, çanta, ferace ve çeşitli hediyeler göndererek öğrencilerin motivasyonunu artırmak için yardım ve desteklerini sürdüreceğini söyledi.

Şahin’in hediyeleri Yerköy Bilal Şahin 4-6 yaş Kur’an Kursu ve Kız Kur’an kursu öğreticileri tarafından öğrencilere teslim edildi. Hediyeleri alan öğrenciler Bilal dedelerine dualar ederek teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji