YouTube

  • DOLAR
    %-0,10
  • EURO
    %0,21
  • ALTIN
    %-0,24
  • BIST
    %0,65
Boğazlıyan AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nda Nöbet Değişimi Yapıldı

Boğazlıyan AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nda Nöbet Değişimi Yapıldı

Boğazlıyan AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nda nöbet değişimi yaşandı.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, gençlik kollarının partiye her zaman heyecan verdiğini ve siyasi çalışmalarda gençlerin özverili çalışmalarından dolayı minnettar olduklarını söyledi.

Yapılan açıklamada, gençliğe ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Düğenci, kapılarının her zaman açık olduğunu ve gençlerin partiye katkısını yadsıyamayacaklarını belirtti.

Nöbet değişimiyle birlikte AK Parti Boğazlıyan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Ünsal Sezer getirildi. Sezer, her şart altında aynı heyecan, şevk ve aşkla çalışacaklarını ifade ederek, ailelerini daha da genişletmek ve partiye gönül veren herkesle kucaklaşmak için bir fırsat olarak gördüklerini söyledi.

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, gençlerin siyasi hayata atılmalarının önemine dikkat çekerek, “Gençlerimizin siyasi hayatta yer alması hem partimiz hem de ülkemiz için çok önemli. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir, onların enerjisi, heyecanı ve yenilikçi bakış açıları sayesinde her alanda başarılı olacağız. Ünsal Sezer ve ekibinin bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Boğazlıyan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Sezer ise yaptığı açıklamada, “Görevimizi en iyi şekilde yapmak, gençlerimizin sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu onurlu görevi bize layık gören herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Sezer ve ekibine üstün başarılar diledi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji