YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %-0,39
  • BIST
    %0,95
Boğazlıyan Belediyesi Ramazan Ayında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Yardım Eli Uzatıyor

Boğazlıyan Belediyesi Ramazan Ayında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Yardım Eli Uzatıyor

Boğazlıyan Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlılara, kimsesizlere ve depremzedelere yardım eli uzatıyor.

İlçede evde yemek hazırlama imkanı olmayan, 65 yaş üstü kimsesiz, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile misafir edilen depremzedelerin evlerine, Boğazlıyan Belediyesi mutfağında hijyenik bir ortamda hazırlanan sıcak yemekler paketler halinde ulaştırılıyor.

Boğazlıyan Belediyesi’nin hazırladığı sıcak iftar yemekleri, günlük 1500 kişiye kapılarına kadar ulaştırılıyor. Belediye başkanı Gökhan Coşar’ın talimatları doğrultusunda belediye bünyesinde pişirilen sıcak yemekler, evlerinde yemek hazırlama imkanı olmayan vatandaşlara, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunanlara, 65 yaş üstü kimsesizlere ve ilçede misafir edilen depremzedelere sefer taslarına konan üç çeşit sıcak yemek ve ekmeği belediye personeli tarafından evlere teslim ediliyor.

Mübarek Ramazan ayında yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı bir zaman olurken, Boğazlıyan Belediyesi vatandaşlarla bereketi paylaşmaya devam ediyor. Belediye mutfağındaki kazanlar, Ramazan boyunca ihtiyaç sahipleri için kaynıyor.

Hayırsever vatandaşların da desteği ve katkısı beklenen bu anlamlı organizasyonda, hayırseverlerin Belediye’ye müracaat etmeleri gerekiyor. Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “İhtiyacı olan herkesin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın manevi atmosferini yaşatmak, ilçede kendi başına yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve engelli vatandaşların mağduriyetlerini gidermek bizlerin görevidir” şeklinde konuştu.

Tamamen izole edilmiş personelin tüm sağlık tedbirlerini alarak evlere teslim ettiği sıcak yemekler, hasta ve yaşlıların yiyebileceği özellikte yağ, şeker ve tuz oranları ölçülü şekilde hazırlanıyor. Boğazlıyan Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceği yardım çalışmaları, ilçede huzur ve bereket rüzgarları estiriyor.

Belediye, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi aileler, yaşlı ve kimsesizler ile depremzedeleri yalnız bırakmamak için günlük 1500 kişiye sıcak iftar yemekleri ulaştırıyor. Hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, ekiplerimiz tarafından belirlenen vatandaşların evlerine götürülerek teslim ediliyor.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Mübarek Ramazan Ayının sofranızdan bereketi kalbinizdeki güzellikleri her zaman yüce Rabbim daim etsin. Tüm İslam Aleminin ve Boğazlıyan halkının Mübarek Ramazan ayını kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji