YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %-1,13
  • BIST
    %0,05
Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Adıyaman’a atandı

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Adıyaman’a atandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından 2023 Adli ve İdari Yaz Kararnamesi ile Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.

Boğazlıyan’da 2021 yılından bu yana görev yapan Şahin, ilçede yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmişti. Özellikle düzenlediği futbol turnuvaları ile ilçede birlik ve beraberlik duygusunu güçlendiren Şahin, Kahramanmaraş merkezli depremlerde de Adıyaman ilinde görev alarak fedakarlıklarda bulunmuştu.

Boğazlıyan halkı, Şahin’in ayrılığına hem burukluk hem de sevinçle karşıladı. Şahin’in yeni görevinde de başarılı olacağına olan inançları ile Şahin’in Boğazlıyan’da bıraktığı mirası ve sağladığı birlik ve beraberlik duygusunu her zaman hatırlayacak.

Başsavcı Gökhan Şahin’in Adıyaman İli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanmasıyla Boğazlıyan, kendisine veda ederken aynı zamanda gururlandı. Şahin’in yeni görevinde de başarılı olması ve Adıyaman’da da aynı özveriyle hizmet etmesi bekleniliyor.

Şahin’in Boğazlıyan’da bıraktığı mirasın unutulmayacağını ve ilçenin birlik ve beraberlik sembolü olarak hatırlanacağı vurgulandı.

Gökhan Şahin, Boğazlıyan’ın hukuki süreçlerine liderlik ederek, adaletin temsilcisi olarak görev yaptığı süre zarfında büyük bir özveriyle görev yaparak, Boğazlıyan halkının güvenini kazandı. Gösterdiği hukuki titizlik, tarafsızlık ve etik değerler çerçevesindeki yaklaşımıyla, adaletin sağlanmasında önemli bir rol oynayan görev süresi boyunca gösterdiği çalışma azmi, özveri, profesyonellik ve kendisinden önemli ölçüde bilgi ve birikimi ile çalışma fırsatı bulduğumuz, bu süre zarfında yapılan iş birlikleri, dostluklar ve kardeşlik bağları, gazeteciler için de unutulmaz bir deneyim oldu.

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji