YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,49
  • ALTIN
    %0,88
  • BIST
    %0,20
BOĞAZLIYAN HALKI MATEMATİĞE YENİ BİR KAPI AÇIYOR

BOĞAZLIYAN HALKI MATEMATİĞE YENİ BİR KAPI AÇIYOR

Boğazlıyan’da hizmete açılan özel Mathemma Eğitim merkezi, matematik tutkunlarına özel bir fırsat sunuyor. Özel Mathemma Eğitim Merkezi, matematik öğrenmeyi eğlenceli ve etkili bir deneyim haline getirmeyi amaçlıyor.

Merkezin açılış törenine katılan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, eğitimde kalitenin artırılması için böylesine önemli bir girişimi desteklediklerini belirtti, hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci ise ilçede eğitimin her alanında gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve Özel Mathemma Eğitim Merkezi’nin ilçeye büyük bir katkı sağlayacağına inandığını dile getirip hayırlı olsun dedi.

İlçemizde özel Mathemma Eğitim merkezi dualarla hizmete açıldı. Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, İşletme Merkezi sorumlusu Şule Yalçın ve davetlilerin katılımı ile Çarşı Mahallesi PTT karşısı Üç Tan Plaza da açılışı yapılan özel Mathemma Eğitim merkezi eğitime katkı sağlayacak.

Özel Mathemma Eğitim Merkezi, matematiğe ilgi duyan her yaş grubundan öğrencilere hitap ediyor. Merkez, öğrencilere temel matematik becerilerini kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda ileri seviye matematik konularına da yönlendirmeyi hedefliyor. Üniversite ve LGS hazırlık kursları ise gelecekteki sınavlara hazırlanan öğrencilere destek olacak.

İlçenin eğitim seviyesini yükseltmeyi amaçlayan Özel Mathemma Eğitim Merkezi, deneyimli ve uzman kadrosu ile öğrencilere en iyi eğitimi sunmayı taahhüt ederken, Matematik dünyasına yeni bir pencere açan eğitim merkezi, Boğazlıyanlı öğrenciler için önemli bir kaynak olma yolunda adım atacak.

“Bilim ve Başarıya Giden Yolda Önderlik Edecek”

Özel Mathemma Eğitim Merkezi, matematik tutkunları ve geleceğin başarılı öğrencileri için kapılarını araladı.
İşletme yetkilisi Şule Yalçın, 4 yaş ve üzeri öğrencilere yönelik olarak verilecek matematik dersleri, temel matematik bilgisini eğlenceli bir şekilde kazandırmayı amaçladıklarını belirterek, aynı zamanda Üniversite ve LGS hazırlık kurslarıyla da öğrencilerin akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacaklarını söyledi.
İlçe sakinlerine matematiği sevdirmeyi ve matematikte başarıyı teşvik etmeyi amaçladıklarını sözlerine ekleyen Yalçın, Boğazlıyan’da eğitim seviyesine olumlu bir katkı sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji