YouTube

  • DOLAR
    %-0,35
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %-1,30
  • BIST
    %1,24
Boğazlıyan Ticaret Borsası’nda İş Bankası Tarım Şubesi müjdesi verildi

Boğazlıyan Ticaret Borsası’nda İş Bankası Tarım Şubesi müjdesi verildi

Boğazlıyan Ticaret Borsası, Türkiye İş Bankası yöneticilerini misafir etti.

İş Bankası yöneticileri, Türkiye’de ilk olan tarımsal şube hakkında bilgi vererek çiftçilere yönelik yenilikçi çözümler sunacaklarını belirtti.

Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, İş Bankası’nın teknolojiyi, tarımı ve finansı bir araya getirerek çiftçilere yönelik yenilikçi çözümler sunacağı tarım ihtisas şubesinin Boğazlıyan’da da faaliyete geçeceği müjdesini veren Türkiye İş Bankası A.Ş. yöneticileri ile bir araya geldiklerini açıkladı.

Halıcı ayrıca İş Bankası’nın yönetici ekibine bölgelerindeki tarımsal ve bankacılık faaliyetleri hakkında üyelerinin sorun ve beklentilerini ilettiklerini söyledi. İş Bankası yetkilileri, Türkiye’de 25 bölgede kurulacak olan tarım ihtisas şubeleri hakkında bilgi verdiler ve bunlardan birinin de Boğazlıyan şubesi olacağı müjdesini verdi.

Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, bölgelerinin tarım ve ticari hayatı için bu güzel girişimin karşılıklı destekleme ve geliştirme konusunda borsaları ve İş Bankası yetkilileri arasında görüş birliğine varıldığını ifade etti. İlçeye, üyelere ve üreticilere hayırlı uğurlu olmasını diledi ve İş Bankası A.Ş. Tarım Bankacılığı Bölüm Müdürü Kerem Akıner, Tarım Değer Zinciri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Burak Samur, Kayseri Bölge Müdürü Ümit Kıraçbedel, Kayseri Bölge Tarım Bölge Müdür Yardımcısı Yakup Şahin, Boğazlıyan Şube Müdürü Mustafa Önceler ve Boğazlıyan Şubesi Tarım Müşteri İlişkileri Yöneticisi Uğur Bişirici’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji