YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %-1,02
  • BIST
    %0,16
BOĞAZLIYAN’DA İSMİ YAŞATILACAK

BOĞAZLIYAN’DA İSMİ YAŞATILACAK

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Bahçeler Mahallesinde bulunan parka Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın isminin verildiğini duyurdu. Ganire Paşayeva, ömrünü “Tek Millet İki Devlet” düsturuna adamış bir Azerbaycan Milletvekili olarak biliniyor.
Boğazlıyan’da devam eden ve yenilenen parklar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Ganire Paşayeva’nın adının parka verilmesi, onun uluslararası ilişkilere ve dostluklara verdiği önemi vurguladı.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Bahçeler Mahallesinde bulunan parka Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın isminin verildiğini açıkladı.
Bahçeler Mahallesi’nde bulunan parkın adının Ganire Paşayeva’ya verilmesi, dostluk ve işbirliği ilişkilerinin güçlenmesine katkıda bulunan insanların anısını yaşatmanın önemini vurgularken, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın “Tek Millet İki Devlet” düsturuna olan bağlılığı ve katkıları, Azerbaycan ve Türkiye’nin kardeşlik ilişkilerini daha da pekiştirmişti.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bu önemli adımı atarken, parkın ismi memnuniyetle karşıladı. Park, hem Bahçeler Mahallesi sakinleri hem de ziyaretçiler için keyifli bir dinlenme ve rekreasyon alanı olarak hizmet vermeye devam edecek.
Bu tür adımlar, dostluk, barış ve işbirliği mesajları taşıyan uluslararası ilişkilerin güçlendirilmesine katkı sağlayan önemli simge oldu. Ganire Paşayeva’nın isminin bu parkta yaşatılması, Azerbaycan ile Türkiye arasındaki güçlü bağları ve karşılıklı saygıyı simgelerken, Parkın ismini ona ithaf etmek, onun bu önemli düstura olan katkılarını ve hizmetlerini onurlandırmak için atılmış anlamlı bir adım olarak değerlendirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji