YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,49
Boğazlıyan’da LGS Birincisi Ödüllendirildi

Boğazlıyan’da LGS Birincisi Ödüllendirildi

Boğazlıyan İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) ilçe birincisi olan Mustafa Delikaya’yı makamında kabul etti. Öğrencinin velisi Sadettin Delikaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ve Şehit Seyit Yalçın Ortaokulu Müdürü Sadettin İşgüzar da kabulde hazır bulundu.

Kaymakam Aydın, başarılı öğrenci Mustafa Delikaya’yı tebrik ederek büyük bir övgüyle bahsetti. Delikaya’ya çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Aydın, gelecekteki eğitim ve öğretim hayatında başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ise, öğrencinin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mustafa Delikaya’nın örnek bir öğrenci olduğunu ve gelecekteki başarılarının devamını dilediğini belirtti. Şimşek ayrıca, öğrencinin başarısının ilçe genelindeki diğer öğrencilere de motivasyon sağlayacağını ifade etti.

LGS’deki başarısıyla ailesi, okulu, öğretmenleri ve ilçeye büyük gurur yaşatan ilçe birincisi Mustafa Delikaya, bu başarının gururunu yaşadığını belirtti. Mustafa, öğretmenlerinin ve ailesinin desteğinin büyük rol oynadığını vurgulayarak, hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji