YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %1,62
Boğazlıyanlı Kadınlar, Depremzedelere Yardım İçin Fırın Açtılar

Boğazlıyanlı Kadınlar, Depremzedelere Yardım İçin Fırın Açtılar

Boğazlıyanlı kadınlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dayanışma ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha gösterdi.

Depremzedelere yardım etmek için fırında poğaça ve simit yaparak harekete geçen kadınlar, işletme sahibi Uğur Paşaoğlu’ndan destek aldı. Uğur Unlu Mamülleri sahibi Uğur Paşaoğlu, kadınların isteğini duyunca işletmesini açarak, kadınlara yardımcı oldu. Bayanlar, depremzedelere ikram etmek için hazırladıkları ürünlerle dayanışma ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha gösterdi.

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen iki büyük deprem sonrasında Boğazlıyan’da da başlatılan yardım seferberliği devam ediyor. Fırının kapıları depremzedelere yardım için açık kalırken, kadınlar poğaça ve simit hazırlıyor. Hem kadınların hem de işletme sahibi Uğur Paşaoğlu’nun bu yardımsever davranışı, bölgedeki insanların kalplerinde büyük bir sevgi ve saygı uyandırıyor.

Boğazlıyanlı kadınların, depremzedelere gösterdikleri duyarlılık ve yardımseverlik takdirle karşılanıyor. İşletme sahibi Uğur Paşaoğlu, kadınların bu güzel davranışının desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Deprem felaketiyle mücadele eden vatandaşlarımızın yanında olmak ve yardımcı olmak herkesin görevi. Biz de işletme olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Deprem nedeniyle insanların zor durumda olduğunu ve yardıma ihtiyaçları olduğunu belirten Paşaoğlu, herkesin yapabileceği bir şeyler olduğunu ve herkesin yardımcı olması gerektiğini vurguluyor. “Deprem felaketinde, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu zorlu süreçte, depremzedelere yardım eli uzatan tüm insanlara teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Boğazlıyanlı kadınların ve işletme sahibi Uğur Paşaoğlu’nun yardımsever davranışları, zor zamanlarda birbirimize destek olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. İnsanların bu tür davranışları, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygusunu pekiştiriyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji