YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,62
  • BIST
    %-0,06
Bozdağ, Adalet Eğitim Merkezini ziyaret etti

Bozdağ, Adalet Eğitim Merkezini ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ,Yozgat Adalet Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Özden tarafından karşılanan Bozdağ, merkezin bölümlerini tek tek gezdi. Bozdağ’a ziyaret sırasında Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak,  Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ta eşlik etti.

Bozdağ”Ak Parti hükümetlerimizin Yozgat’ımıza kazandırdığı çok önemli bir yatırım olan Yozgat Adalet Eğitim Merkezi’mizi ziyaret ettik. 2017 yılında Adalet Bakanı olarak temelini attığımız merkezin hizmete girdiğini görmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Yozgat ve Yozgat’lı hemşehrilerimiz hizmetlerin en iyisine layıktır.

Pandemi sürecinin bitmesinin ardından her hafta 300’e yakın Adalet Bakanlığı personeli Yozgat’ımıza gelerek burada eğitim alacak hem de Yozgat’ımız gezip görme imkanı olacaktır. Yozgat Eğitim Merkezi hem istihdam imkanı sağlayacak hem de Yozgat ekonomisine katkı sağlayacaktır. Ülkemizde Ankara ve Rize’de bulunan Adalet Eğitim Merkezlerinin 3. Yozgat’ta inşa edilmiştir. Yozgatımıza böyle bir eser kazandırdığımız için Rabbimize şükrediyorum. Üniversitesimiz, Polis Mesleki Eğitim Merkezi, Adalet ve Diyanet Eğitim merkezleri ile Yozgat’ımızı bir eğitim üssüne dönüştürdük”dedi

Bozdağ’ın Adalet Bakanlığı döneminde temeli atılan ve Yozgat’a kazandırılan Adalet Eğitim Merkezi, Adalet Bakanlığı personeline hizmet içi ve öncesi eğitim vermek üzere inşa edildi.

50 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 5 yıldızlı otel konforunda olan Yozgat Adalet Eğitim Merkezi 378 konaklama kapasiteli, içerisinde açık/kapalı spor alanları, hobi aktivite alanları, çocuk kulübü, yürüyüş ve parkuru, kütüphane gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji