Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bülent Arınç, 10 Yıl Sonra Yozgat’ta Ziyaretlerde Bulundu

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 10 yıl aradan sonra Yozgat’a gelerek Vali Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Kazım Arslan ile görüştü. Arınç, ziyaretinin eski dostlarıyla buluşma fırsatı sunduğunu ifade etti.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 10 yıl aradan sonra Yozgat’a
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Yozgat’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere kente geldi. Uzun bir aradan sonra Yozgat’ta olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Arınç, ilk olarak Yozgat Valiliği’ni ziyaret etti.

Valilik Ziyareti

Vali Mehmet Ali Özkan ile bir süre görüşen Arınç, kentteki programı kapsamında başka ziyaretler yapacağını kaydetti. Valilik sonrası Yozgat Belediyesi’ne geçen Arınç, Belediye Başkanı Kazım Arslan tarafından karşılandı.

Yozgat’a yaklaşık 10 yıl sonra geldiğini vurgulayan Arınç, burada eski dostlarıyla bir araya gelmenin kendisi için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Eski Dostlarla Buluşma

Başkan Kazım Arslan ile geçmişteki siyasi ilişkilerine değinen Arınç, dostluklarının uzun yıllara dayandığını ifade etti. İki arkadaş, geçmişe dair hatıralarını paylaşarak sohbet etti.

Aktif Siyasi Hayat Sonrası Çalışmalar

Arınç, ziyaret sırasında aktif siyasi yaşamının sona ermesinin ardından hukuk danışmanlığı yapmaya başladığını açıkladı. 2016 yılından beri bu alanda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Yozgat’taki Programı

Yozgat’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Arınç, çeşitli temaslar yapmaya devam edeceğini söyledi. Bu ziyaret, hem kent yöneticileriyle hem de geçmiş dostlarıyla yeniden buluşmasına vesile oldu.

KAYNAK: Yozgat Valiliği