YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Deprem Bölgesine Yardım Eli Uzattı

Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Deprem Bölgesine Yardım Eli Uzattı

Çayıralan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde, deprem bölgesine gönderilmek üzere uyku tulumu, battaniye, bere, atkı ve örgü bebek üretimi yapılıyor.

Kursiyerler ve usta öğreticiler, depremzedeler için ürettikleri ürünleri İlçe Kaymakamlığı’na teslim ediyorlar.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veyis Altuntaş, çalışmaları ziyaret edenlere yaptığı açıklamada, deprem bölgesinde zarar gören vatandaşlara yardımcı olmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve tüm okul müdürleriyle acil toplantı yaptıklarını söyledi. İlk etapta gıda, giysi ve nakdi yardım yaptıklarını belirten Altuntaş, daha sonra uyku tulumu ve battaniye üretimi için çalışmalar başlattıklarını ifade etti.

Altuntaş, El Sanatları alanındaki örgü bebek yapımı kursunda da deprem bölgesindeki çocuklar için çalışmalar yürütüldüğünü belirtti. Çalışmalar tamamlandığında ürünlerin İlçe Kaymakamlığı’na teslim edileceğini kaydetti.

Altuntaş, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerlere katkılarından dolayı teşekkür eden Altuntaş, “Tüm Türkiye ve Çayıralan halkı olarak yaraları birlikte saracağız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji