YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Celal Yılmaz “Hayat boyu öğrenmenin yeri, zamanı ve sınırı yoktur”

Celal Yılmaz “Hayat boyu öğrenmenin yeri, zamanı ve sınırı yoktur”

Yerköy İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Yılmaz, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında halk eğitim merkezinde çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Hayat boyu öğrenme kişileri bilinmeyen durumlara hazırlaması ve onların sahip oldukları kapasitelerini geliştirmesi, hem toplumsal hem bireysel ihtiyaçları karşılayacak şekilde geniş bir alanda toplumun tamamında etkili olması nedeniyle önemli olduğunu ifade eden Müdür Celal Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Halk eğitim merkezlerimizde 72 alanda 3645 farklı mesleki ve genel kurs açılabilmektedir. Kurslarımız günümüz ihtiyaçları doğrultusunda sürekli güncellenmektedir. Salgın döneminde birçok yer kapalı olmasına rağmen kurslarımız hem mesleki hem de sosyalleşme ve kovid-19 salgınının olumsuz etkilerini atmada adeta bir sığınma alanı olmuştur. Halk eğitimi merkezlerimizde kurslarımıza ücretsiz olarak devam edebilirsiniz. Hayatın herhangi bir döneminde eğitim hayatından uzak kalmış vatandaşlarımız için de Açık öğretim Ortaokulu, Açık öğretim Lisesi, Açık öğretim İmam Hatip Lisesi, Mesleki Açık öğretim Lisesi, Mesleki ve Teknik Açık Öğretim Okulu olarak da hizmet vermektedir. Okuma yazma bilmeyene okuma yazma öğretilmekte, bilip de belgesi olmayana sınav yapılarak ilkokul diploması yerine geçen II. Kademe okuma yazma belgesi verilmektedir. Bu yıl salgın nedeniyle buruk bir şekilde kutladığımız Hayat Boyu Öğrenme Haftasının gelecek yıllarda şenlik havasında kutlanmasını temenni ediyoruz.”dedi.

Müdür Celal Yılmaz, tüm kurslara gençleri ve ilçe halkı beklediklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji