YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,80
CHP Milletvekilleri, STK’larla kahvaltıda buluştu

CHP Milletvekilleri, STK’larla kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri,  Yerköy ilçemizde Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Ayanoğlu Mahallesinde bulunan belediye ye ait kafede CHP Yerköy İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar, Sivil toplum kuruluşları, partililer, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kahvaltıda konuşma yapan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Yozgat’ın ilçelerinde ziyaretler yaparak sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşları, muhtarları ve üreticilerin sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Milletvekili Durmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 4 Kasım’da yapacağı Yozgat ziyareti için sürekli ziyaret yapacaklarını ve Yozgat kamuoyunu Kılıçdaroğlu ile buluşturacaklarını, gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında alınan sorunların genel başkana bildirileceğinin söyledi.

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise ilçeye yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji