YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,10
  • BIST
    %1,69
CHP Yerköy’de, “Yerköy’e Değer” Mitingi Düzenledi

CHP Yerköy’de, “Yerköy’e Değer” Mitingi Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerköy Belediye Başkan Adayı İlhan Yılmaz, “Yerköy’e Değer” sloganıyla düzenlediği açık hava mitingi ile ilçe halkıyla buluştu.

Mitingde coşkulu bir kalabalığa seslenen Yılmaz, projeleri hakkında bilgiler verdi ve Yerköy’e hizmet etmenin heyecanını dile getirdi.

Yerköy’ün öz evladı olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Beş yıl boyunca, Yerköy’ü hak ettiği yere taşımak için gece gündüz çalışacağım. Hizmet odaklı bir yönetim anlayışıyla, şehrimize ve hemşehrilerimize değer katacak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Yılmaz, mitingde Yerköy için planladığı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Yılmaz, Yerköy’ü daha modern, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yılmaz, Yerköy halkına teveccüh göstererek mitinge katıldıkları için teşekkür etti. “Yerköy’e Değer” sloganıyla yola çıktıklarını ve bu hedefe birlikte ulaşacaklarını ifade eden Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde Yerköy halkından destek istedi.

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ise Yerköy’de 31 mart seçimlerinde Belediye Başkanlığını İlhan Yılmaz’ın kazanması durumunda ilçenin gelişmesi için tüm çaba ve gayreti göstereceklerini söyledi.

Düzenlenen mitingde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir video mesajla Yerköy halkına seslendi. Yavaş, Yılmaz’a olan desteğini dile getirerek, seçilmesi halinde projelerine destek vereceğini açıkladı.

CHP Yerköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge, CHP Yerköy Belediye Başkan Adayı İlhan Yılmaz’ın yanı sıra parti yöneticileri ve ilçe halkı katıldı.

chp ilhan yilmaz 4 chp ilhan yilmaz 3 chp ilhan yilmaz 2 chp ilhan yilmaz 1 chp ilhan yilmaz 5

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji