YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,58
  • BIST
    %-0,73
Çiçekdağı Belediye şirket  personellerinin yüzü güldü

Çiçekdağı Belediye şirket personellerinin yüzü güldü

Hizmet İŞ Sendikası ve Çiçekdağı Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında imzalanan ek protokolle işçilerin maaşlarına 600 ile 700TL iyileştirme yapılması çalışanların yüzlerini güldürdü.
Çiçekdağı Belediyesinde; kepçe operatörü, şoför, elektrik ustası, sucular, usta, ustabaşı, gibi sorumluluk taşıyan işlerde çalışan işçilere her ay ücretleri ile birlikte ödenmek üzere 650 TL sorumluluk zammı ödenmesi imza altına alındı.
Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, yaptığı açıklamada Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu’na teşekkür etti.
Başkan Zararsız, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Hakanoğlu imzalanan toplu iş sözleşmesi enflasyonun altında kalırsa iyileştirme yaparım sözünü vermişti. Belediye Başkanımız Hakanoğlu sözünde durarak yapılan iyileştirme ile çalışan emekçi kardeşlerimize artan enflasyon karşısında can suyu oldu. Belediye başkanımız, asgari ücret açıklansın, mesai arkadaşlarımızın ücretleri yine enflasyon altında kalırsa yine ek protokol ile iyileştirme yaparım demesi bizleri mutlu etmiştir. Belediyelerde ve belediye şirketlerinde çalışan emek kardeşlerimiz şunu iyi bilsinler ki, kanunlar çerçevesinde tüm belediye başkanlarımız ile görüşüyoruz.”dedi.
ÇOĞU ÇALIŞANLARIMIZIN ÜCRETLERİ ENFLANSYON KARŞISINDA ERİDİ
“Çoğu çalışanlarımızın ücretleri enflasyon karşısında eridi.” diyen Zararsız, “Bizler mücadelemizi asla bırakmıyoruz. Belediye başkanlarımız ile görüşüyoruz. Çalışanlarımızın ücretlerinin enflasyon karşısında ve kesilen vergiler ile eridiğini, çalışanlarımızın ücretlerine enflasyon farkının eklenmesini, sorumluluk taşıyan işçilerimize sorumluluk verilmesini, özellikle belediye şirketlerinde çalışan emekçi kardeşlerimize vasıf verilmesini her işçinin unvanında çalışmalısını hazırladığımız toplu iş sözleşmesi taslaklarımıza yazıyor, belediye başkanlarımızla görüşüp dile getiriyoruz. Çünkü bizler işvereni ile çalışanı ile aynı gemideyiz. Bu gemi yol alacaksa bunu hep birlikte yapacağız. Belediye çalışanlarının gecesi yoktur, gündüzü yoktur, soğu, sıcağı, karı, kışı yoktur. Belediye çalışanları belediyelerin tutan eli gören gözüdür. Bu gün Çiçekdağı Belediye Başkanımız ile imzaladığımız ek protokol ile yapılan iyileştirme güzel bir başlangıç oldu. Ümit ediyorum ki bunu diğer belediyelerde yaparız. Bu vesile ile Sayın Hakanoğlu’na, sendikamız, yönetim kurulumuz, şahsım ve tüm emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu’da çalışanlarının başlarının tacı olduğunu belirterek, “Çalışanlarımız bizim göz bebeğimiz, başımızın tacıdır. Belediyemizin imkanları doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalıyoruz. Halkımıza en güzel hizmeti verebilmemiz için önce çalışanlarımızı mutlu etmemiz, yüzlerinin gülmesi gerekiyor. Görevde olduğumuz sürecede bunun için asla mücadelemiz bırakmayacağız, elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.

hizmet is 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji