YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Çiçekdağı İlçe Hastanesine Dahiliye Uzmanı Ataması Yapılacak

Çiçekdağı İlçe Hastanesine Dahiliye Uzmanı Ataması Yapılacak

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, İlçe Devlet Hastanesi’ne yeni bir Dahiliye Uzmanı atamasının yapılacağını açıkladı.

İlçe Entegre Hastanesi olarak faaliyet gösteren hastanenin 1 Şubat itibariyle entegre hastane statüsünden çıkarak Devlet Hastanesi statüsüne geçtiği belirtilen açıklamada, uzun süredir yapılan görüşmelerin sonucunda 1 Mart tarihinde bir Dahiliye uzmanı kadrosunun açılacağı ifade edildi.

Ayrıca, Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerin devam ettiği belirten Hakanoğlu, en kısa zamanda Pediatri, Çocuk, Kadın Doğum ve diğer temel branşlarda da uzman hekimlerin hastaneye atanması için çalışmaların sürdüğü vurgulandı.

Hastanenin dahiliye bölümüne atanacak olan uzman hekimin ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulunulan açıklamada, sağlık hizmetlerinin en iyi şartlarda sunulması için çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2012 yılından bu yana ilçe Entegre Hastanesi olarak faaliyet gösteren hastanenemiz 1 Şubat itibariyle entegre hastane statüsünden çıkmış olup, Devlet Hastanesi statüsüne geçmiştir. Uzun zamandır Sağlık Bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerimiz neticesinde de 1 Mart tarihinde yapılacak atamada Çiçekdağı İlçe Devlet Hastanemize 1 Dahiliye uzmanı kadrosu açılmıştır. Sağlık Bakanlığımızla temaslarımız devam etmekte olup, İnşallah en kısa zamanda İlçe Devlet Hastanemize Pediatri, Çocuk, Kadın Doğum ve diğer temel branşlarda da uzman hekim gelmesine vesile olup, ilçe halkımızın en iyi şartlarda sağlık hizmeti alması için elimizden geleni yapacağız.
Dahiliye bölümümüzün şimdiden tüm Çiçekdağı’mıza hayırlı olmasını dilerken, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Çiçekdağı halkının uzun süredir beklediği bu atamaların yapılmasının sevindirici bir gelişme olduğu belirten Başkan Hakanoğl, emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji