YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Corona Vac aşısı yapılmaya başlandı

Corona Vac aşısı yapılmaya başlandı

Yozgat’ta Koranavirüse karşı (Corona Vac) aşı uygulaması ilk olarak sağlık çalışanlarından başlamak üzere yapılmaya başlandı.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, Yozgat Şehir Hastanesi’ne gelerek Korovairüse karşı Corona Vac aşısı oldu. Yapılan aşı ile birlikte ile genelinde tüm sağlık çalışanları için süreç başlatılmış oldu.
Aşı sonrası açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü Dr Fatih Şahin, “İl ve İlçelerimizde çalışan tüm sağlık çalışanlarımız MHRS üzerinden randevu alarak hafta sonuda dahil olmak üzere gece 24:00’e kadar aşılarını yaptırabileceklerdir. Yozgat Şehir Hastanesi’nde 20, Sorgun 15, Yerköy 10 ve diğer ilçe hastanelerimizde 5’ er olmak üzere aşı odalarımız oluşturulmuş ve görev yapacak personellerimiz görevlendirilmiştir. Ayrıca tüm Aile Sağlığı Merkezlerimizde de aşı uygulaması yapılacaktır.”dedi.
İKİNCİ DOZ UYGULAMASI 28 GÜN SONRA YAPILACAK
CoronaVac aşısının ikinci doz uygulamasının 28 gün sonra yapılacağını söyleyen Şahin,”Bizi bir yıl boyunca yıpratan, her hanemize giren bir Pandeminin etkisini durdurmak için, mutlaka herkesin aşı olması gerektiğinin öneminden bahsederken, ” Bu hastalıktan korunmanın en önemli yollarından biri aşı. Normal hayatımıza dönmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor, sağlık çalışanlarımızın fadakarca uğraşları ile salgını durdurana kadar aşıyı uygulamakta, tedbir ve kısıtlamalara uymakta kararlıyız. Hepimizin sağlığı ve toplumumuzun huzuru için aşılama programına destek olmalıyız.”diye konuştu. (

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji