YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Coşkun, “Yerköy’ümüz için bir aradayız”

Coşkun, “Yerköy’ümüz için bir aradayız”

Yerköy TSO Başkanlığı tarafından düzenlen iftar yemeğine Yerköy Kaymakamı Mustafa Karaca, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Umut Mütevellioğlu, siyasi parti ilçe başkanları, STK’lar esnaflar ve davetliler katıldı.

İftar programında davetliler, sohbet ederek ilçenin ekonomik ve sosyal yönden gelişmesine yönelik fikir ve düşüncelerini paylaştı.

Kaymakam Mustafa Karaca, iftar programı dolayısıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek TSO Başkanı Kahraman’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’da benzer ifadelerde bulunarak Yerköy’ün hak ettiği yerlere gelebilmesi için böyle güzel birlikteliklerin büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

TSO Başkanı Coşkun Kahraman’da, ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, “Bugün ilçemizin değerli yöneticileri, siyasi parti, stk temsilcileri ile bir aradayız. Daha öncede bir araya gelmiştik. Bundan sonrada bu tür organizasyonlarla bir araya gelerek Yerköy’ümüze daha iyi ve daha güzel neler yapabiliriz konusunda elimizi taşın altına hep birlikte koyacağız. Birlikten ve beraberlikten güç doğar. Biz ne kadar güçlü olursak birlikte olursak ilçemizi de güçlü bir şekilde temsil eder yatırım ve hizmetlerle buluşturabiliriz. Burada amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir. Bu vesile ile katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

iftar2

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji