Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Yozgat Emniyet Müdürü değişti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 37 ilin emniyet müdürü değişti, 22 emniyet müdürü merkeze alındı. Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer Mardin’e atanırken, yerine Necmettin Koç görevlendirildi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 37 ilin emniyet müdürü değişti, 22 emniyet

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile emniyet teşkilatında kapsamlı bir görev değişimi yapıldı. Kararname doğrultusunda 37 ilin emniyet müdürü değişirken, 22 ilin emniyet müdürü merkeze alındı.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’nde de görev değişimi yaşandı. 2023 yılından bu yana Yozgat İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Recep Tecimer, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Tecimer’in yerine ise Polis Başmüfettişi Necmettin Koç Yozgat İl Emniyet Müdürü oldu.

Görev süresi boyunca Yozgat’ta güvenlik ve huzur ortamının sağlanmasına önemli katkılar sunan Recep Tecimer, kentte takdir toplayan çalışmalarıyla anıldı. Yeni görev yeri Mardin’de de aynı başarıları sergilemesi bekleniyor.

Yozgat’a atanan Necmettin Koç ise sahip olduğu mesleki deneyim ve tecrübesiyle dikkat çekiyor. Koç’un önümüzdeki dönemde Yozgat’ta güvenlik alanında önemli projelere imza atması öngörülüyor.

Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Recep Tecimer’e yeni görevinde başarılar dilerken, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Necmettin Koç’a da hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.