YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %0,33
  • BIST
    %2,23
Depremde Kaybolan Yozgat Bozok Üniversitesi Öğrencisi Sude Nur Duran’ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Depremde Kaybolan Yozgat Bozok Üniversitesi Öğrencisi Sude Nur Duran’ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Öğrencisi Sude Nur Duran Depremde Hayatını Kaybetti, Cansız Bedenine 120 Gün Sonra Ulaşıldı

Adıyaman’da Enkaz Kaldırma Çalışmaları Sırasında Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi

Adıyaman’ın merkezinde 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde kaybolan Yozgat Bozok Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi Sude Nur Duran’ın cansız bedeni, 120 gün sonra enkaz kaldırma çalışmaları esnasında bulundu. Duran’ın annesi, babası ve erkek kardeşinin de depremde hayatını kaybettiği belirtildi.

Adıyaman’ın Turgut Reis Mahallesi Filistin Caddesi üzerinde devam eden enkaz kaldırma çalışmalarını yürüten bir kepçe operatörü, çalışma sırasında bir kadın cesediyle karşılaştı ve durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ceset ve enkaz yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda, kimliği belirsiz cesedin kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Sude Nur Duran’a ait olduğu tespit edildi.

Sude Nur Duran’ın cenazesi, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı araştırmaların ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Genç kızın, tatil amacıyla ailesinin kaldığı Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallesi Filistin Caddesi üzerindeki evlerine ziyaret için geldiği ve burada depremde yakalandığı öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji