YouTube

  • DOLAR
    %-0,52
  • EURO
    %-0,27
  • ALTIN
    %-0,67
  • BIST
    %-0,37
Depremzedeler Akdağmadeni’nde Ağırlanıyor

Depremzedeler Akdağmadeni’nde Ağırlanıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için Akdağmadeni ilçesindeki yurt binası kullanıma açıldı. Burada barınan depremzedelere psikolojik destek sağlanırken, çocuklar için de anasınıfı oluşturuldu.

Depremin yaralarını sarmak için tüm kurumlar ve vatandaşlar seferber olurken, KYK yurdunda oluşturulan anasınıfı da bu çabaların bir parçası oldu. Kaymakam Fatih Topuz ve beraberindeki kurum amirleri de anasınıfını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Topuz, öğrencilerle bire bir ilgilenerek oyunlar oynadı ve onların ihtiyaçlarını dinledi.

Ayrıca Topuz, yurtta konaklayan depremzedeleri de ziyaret ederek taleplerini dinledi ve ilçenin tüm kurumları ve vatandaşları olarak depremzede ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremler, “asrın felaketi” olarak nitelendirilmişti. Ancak bu felaket karşısında, Akdağmadeni ilçesi ve diğer bölgelerde gösterilen dayanışma ve yardımseverlik ise umut verici bir tablo çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji