YouTube

  • DOLAR
    %-0,33
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %-0,45
  • BIST
    %-0,37
Depremzedelerden, Güvence Bedeli Alınmayacak

Depremzedelerden, Güvence Bedeli Alınmayacak

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), bugün yaptığı toplantıda afet bölgesinde yaşayan ve depremden etkilenen vatandaşların ikamet adresine bakılmaksızın OHAL süresince elektrik ve doğal gaz aboneliği güvence bedeli alınmayacağına dair bir karar aldı.

Alınan bu kararla birlikte, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar ister deprem bölgesinde ikametlerini sürdürsün, ister başka bir şehirde yaşamaya başlasınlar, OHAL süresi boyunca güvence bedeli ödemeden elektrik ve doğal gaz aboneliği yapabilecekler. Kararın, afet bölgesinde yaşayan vatandaşlar için önemli bir kolaylık sağlayacağı düşünülüyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu dün yaptığı toplantıda deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza yönelik önemli bir karar aldı. Alınan kararla afet bölgesinde yaşayan ve depremden etkilenen vatandaşlarımız ister deprem bölgesinde ikametini sürdürsün, ister başka bir şehirde ikamet etmeye başlasın elektrik ve doğal gaz için yeni abonelik yaptırırken OHAL süresi boyunca güvence bedeli ödemeyecek.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji