YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,31
  • BIST
    %-0,50
Dereli, “Büyük mutluluk ve onur duyduk”

Dereli, “Büyük mutluluk ve onur duyduk”

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, medarı iftiharımız Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ın Adalet Bakanı görevine getirilmesinden dolayı büyük mutluluk ve sevinç duyduklarını söyledi.

Yeni görevinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ına başarılar dileyen Başkan Hacı Dereli, “Ülkemize ve Yozgat’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Dereli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Tecrübeli devlet adamı, geçmiş dönemlerde Hükümetlerde çok önemli Bakanlıklar yapan Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ bey tekrardan geçmiş dönemde görev yaptığı Adalet Bakanlığına, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrardan görevlendirilmiştir.  Gerek Türkiye’ye gerekse Yozgat’a önemli katkıları olan Bekir Bozdağ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdir ve tensipleriyle yeniden Bakan olması bölge adına güzel gelişmelere vesile olacağına inanmaktayız. Sayın Bakanımıza yeni görevinde üstün başarılar diler, bu görevin Ülkemize ve Yozgat’ımıza hayırlı olmasını diler. Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. yozgata ne önemli katkısı olmus sayin dereli? 13 yıldır hızlı trenin acilmasini bekliyoruz daha da bekliycez gibi görünüyo . 2023 de sandıkta kurtuluyoruz çok şükür. insan bi yorum atarken bile kirk kere düşünüyo bi lafımı cimbizla cekip beni silivriye atarlar mi diye. ulkede ne ifade özgürlüğü kaldi ne mutluluk

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji