YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Dernek Başkanı Kepir, “Şehit mezarlarına oturma bankı yaptırıldı”

Dernek Başkanı Kepir, “Şehit mezarlarına oturma bankı yaptırıldı”

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, ilçeye bağlı köylerde bulunan şehitlerin mezarları başına oturma banklarının konduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Ahmet Kepir, ilçe merkezine bağlı köylerde bulunan 12 şehit mezarlarında, çevre düzenlemesi ve oturma bankları yaptırıldığını belirtti.

Ülkenin bağımsızlığı, ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanabilmesi için canlarını vermiş olan aziz şehitlerimiz için ne yapsalar az olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Kepir, “Yerköy ilçemiz köylerinde bulunan aziz şehitlerimizin mezarlarının başına oturma bankları yaptırılmıştır. Yaptırılan banklar ilçemize bağlı köylerde ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimizin mezarlarına konmuştur. Bankların yanı sıra şehitlerimizin mezarı başından bulunan ve eskiyen Türk Bayraklarını da yeniledi ve çevre düzenlemesi yaptık. Bizler şunun bilincineyiz, bu aziz vatan toprağı için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Şehitlerimizin kabirlerine yapılan banklara emeği geçen ve maddi, manevi desteğini esirgemeyen herkesten Allah Razı Olsun, Şehidimizin Ruhu Şad, Mekânı cennettir inşallah.” dedi.

Dernek Başkanı Ahmet Kepir, 2022 yılı içerisinde imkânlar dahilinde, 14 Şehit mezarına bank, direk, Bayrak ve bakım onarım yapılacağının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji