Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dernek Başkanı Osman Eren’den, Kızılay’a Kurban Bağışı

Kızılay Yerköy Şube Başkanı

Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, Köy ve Mahalle Derneği Başkanı Osman Eren’e yaptığı Kurban bağışı için teşekkür etti.

Altındaş, Yerköy halkından ve köy ve mahalle derneklerinden gelen desteklerin artarak devam ettiğini belirterek, bu yardımların önemli olduğunu belirtti.

Yaşar Altındaş, Köy ve Mahalle Derneği Başkanı Osman Eren’in Kızılay Yerköy Şubesi’ne yaptığı kurban bağışı nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, “Köy ve Mahalle Derneği Başkanımız Sayın Osman Eren’e Yerköy Kızılay şubemize yaptığı kurban bağışından dolayı şube başkanı olarak teşekkür ederim. Yerköy halkımızdan da Kızılay şubemize bağışlarını bekleriz.” dedi.

Ayrıca, derneğin yönetim kurulu üyelerinin Kızılay Yerköy Şubesi’ne gerçekleştirdiği nazik ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Altındaş, “Köy ve mahalle derneği başkanı ve yönetim kuruluna Yerköy Kızılay Şubemize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Köy ve mahalle derneği yönetimine ve sayın muhtarlarıma yapmış oldukları kan bağışından dolayı teşekkür ederim. Bütün Yerköy halkımızı kan bağışına beklerim.” diye konuştu.

Osman Eren ise yapmış olduğu bağışın topluma küçük bir katkı sağlamak adına olduğunu ifade ederek, “Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetlerde elimden geldiğince destek olmak benim için önemli. Umuyorum ki bu bağış, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmamıza vesile olur.” dedi.

Altındaş, Yerköy halkının Kızılay’a olan ilgisinin ve desteğinin artarak devam etmesini temenni ettiğini belirterek, kan bağışının hayati önem taşıdığını vurguladı.

Kızılay Yerköy Şubesi olarak her türlü bağışın toplumun ihtiyaçlarını karşılamada büyük rol oynadığını ifade eden Altındaş, tüm vatandaşları bağış yapmaya davet etti.