YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
DEVA Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanlığına Bulut seçildi

DEVA Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanlığına Bulut seçildi

Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Yozgat Merkez İlçe 1. Olağan Kongresinde tek liste ile gidilen kongrede Merkez İlçe kurucu Başkanı Mustafa Bulut, seçildi.

Açık alanda gerçekleştirilen kongreye; DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut, yaptığı konuşmada; birlik beraberlik mesajı verdi.

Başkan Bulut, “DEVA Partisinde farklı düşüncelere saygı var, ötekileştirme ve ayrıştırma yoktur. Biz, Yozgat’ımızda yaşayan herkesi kucaklayacağız, düşüncelerinden ya da fikirlerinden dolayı ayrıştırmayacağız. Ülkemizde ekonomi ve sosyal anlamda büyük bir çöküntü ve ümitsizlik var. Vatandaşlarımız yarınından endişe eder hale geldi. İşsizlik tavan yaptı, esnafımız, çiftçimiz çok zor durumda. Bugün bakıyoruz ilimizde maalesef pek çok esnafımızın işyeri camında devren  yada satılık yazısı yazıyor. Yozgat’ta durum böyle iken ülkemizin her tarafında benzer durumla karşı karşıyayız. Buna rağmen ekonomide tozpembe tablo çizenler Yozgat esnafımızı, çiftçimizi, işçimizi, emeklilerimizi ziyaret etsinler derleri ile hemhal olsunlar. Bakalım ondan sonra her şey güllük gülistanlık diyebilecekler mi. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde kurulan DEVA Partisi’nin ilimizde hak ettiği yere gelmesi için tüm teşkilatımızla birlikte el ele gönül gönüle çok çalışarak partimizi iktidara taşıyacağız. Bu vesile ile kongremize katılım sağlayan başta ailem olmak üzere; çok değerli il başkanıma, ilçe başkanlarıma ve partili kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji