YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %0,15
  • ALTIN
    %-0,30
  • BIST
    %0,67
Dikiş-Nakış kursuna yoğun ilgi

Dikiş-Nakış kursuna yoğun ilgi

Yerköy ilçemizde, boş vakitlerini değerlendirmek isteyen bayanlar dikiş-nakış öğrenerek geçiriyorlar. 
28012014dikisYerköy Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Dikiş-Nakış kursuna yoğun rağbet gösteren bayanlar hem dikiş işini öğrenmiş oluyorlar, hem de aile bütçesine katkıda bulunuyorlar.
Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Bekir Güler, kursiyerlerin dikiş-nakış kursu yanında el örgü işlerini de eğitimci öğretmen nezaretinde eğitim gördüklerini ifade etti.
Kursiyerlerin, dikiş, nakış ve el sanatları konusun da  çok yaratıcı olduklarını ifade eden Güler, Halk Eğitim Merkezindeki kursların bitimi ile birlikte ileriki tarihlerde kursiyerlerin yaptıkları çalışmalarla ilgili bir sergi açacaklarını belirtti.
Bayanların halk eğitim merkezi sayesinde hem meslek öğrendiklerini hem de ekonomik özgürlüklerine kavuştuklarını ve öğrendikleri meslek sayesinde aile bütçelerine katkı sunacaklarını belirten Güler; “Kursumuza katılan bayanlar ve genç kızlarımız bu kurs sayesinde hem bir meslek sahibi oluyor hem de dikiş-nakış ta tecrübelerini artırıyorlar. Şöyle de Düşünecek olursak, burada öğrendiklerini kurs bittikten sonrada kendi evlerine tezgâhlarını kursalar, bu işi her zaman yaparlar. Bu sayede kurs amacına da ulaşmış olsun” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji