YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %2,07
Yerköy Halk Eğitim Merkezinden, Açık Öğretim Liseleri Öğrencilerine E-Sınav Randevusu Duyurusu

Yerköy Halk Eğitim Merkezinden, Açık Öğretim Liseleri Öğrencilerine E-Sınav Randevusu Duyurusu

Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, resmi sosyal medya hesabından önemli bir duyuru yaparak, Açık Öğretim Liseleri öğrencilerine yönelik e-Sınav randevusu sürecini duyurdu.

Duyuruda belirtildiğine göre, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri, e-Sınavlara katılacakları sınav salonlarını ve oturum randevularını 23 Mayıs – 03 Haziran 2024 tarihleri arasında alabilecekler. Bu işlemi gerçekleştirmek için öğrencilerin öğrenci/T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci.giris.aspx internet adresine giriş yapmaları gerekiyor.

Ayrıca, Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin e-Sınavları 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Öğrenciler, sınav giriş belgelerini fotoğraflı olarak https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden temin edebilecekler.

Önemle vurgulanan bir diğer konu ise, engelli ve tutuklu-hükümlü öğrenciler hariç, 9 veya daha az dersten sınava girecek öğrencilerin e-Sınav salonlarında sınava girmek istemeleri durumunda, randevu almak zorunda oldukları. Randevu almayan öğrencilerin 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde basılı evrakla okullarda sınava girecekleri belirtildi.

Son olarak, 23 Mayıs – 03 Haziran 2024 tarihleri arasında randevu alan öğrencilerin, 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında belirlenen günlerde sınava girecekleri ve her aday için tek oturum olacağı ifade edildi. Oturum süresinin ise 120 dakika olduğu belirtildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji