YouTube

  • DOLAR
    %-0,02
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %0,47
  • BIST
    %0,90
Dikkat Yozgat’ta Yivsiz Tüfek Ruhsatları 1 Eylül’e Kadar Yenilenecek,Kaçırmayın, Ceza Var!

Dikkat Yozgat’ta Yivsiz Tüfek Ruhsatları 1 Eylül’e Kadar Yenilenecek,Kaçırmayın, Ceza Var!

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatı sahipleri için önemli bir duyuru yayınladı. Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, yivsiz tüfek ruhsatının geçerlilik süresinin dolmasına dikkat çekilerek, ruhsat sahiplerine önemli bir uyarıda bulunuldu.

Açıklamada; yivsiz tüfek ruhsatı sahibi olan vatandaşların, ruhsatlarının geçerlilik süresi dolanların, 01 Eylül 2024 tarihine kadar ruhsatlarını yenilemeleri gerektiği ve bu tarihe kadar ruhsatlarını yenilemeyen vatandaşların ruhsatlarının geçersiz sayılacağı ve ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacakları ifade edildi.

4. 538TL PARA CEZASI UYGULANACAK

Ruhsatlarını yenilemeyen vatandaşların tüfeklerinin muhafaza altına alınacağı ve her bir tüfek için 4.538 TL para cezası uygulanacağı belirtildi. Ayrıca, tüfeğin bir ay içerisinde ruhsatlandırılmaması halinde mülkiyetinin kamuya geçirileceği vurgulandı.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri ve ruhsatlarını zamanında yenilemeleri gerektiğini belirtirken, süresi dolan ruhsatların yenilenmesi için ilgili prosedürlerin tamamlanması gerektiğini hatırlattılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji