YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %0,31
Doğan Genç, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Doğan Genç, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

31 Mart Yerel Seçimler öncesi Doğan Genç, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı’na gelerek 31 Mart yerel seçimlerinde Yerköy Belediye Başkanı Aday Adaylığı için başvurusunu yaptığını açıklayan Doğan Genç burada yaptığı konuşmada; Kıymetli Hazirun öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, önceki dönem Adalet Bakanımız şimdi TBMM başkanveli Bekir Bozdağ beye, bölge milletvekillerimiz Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan beylere, önceki dönem bölge milletvekilimiz şimdi Seçim işleri başkan yardımcısı Yusuf Başer beye ülkemiz, ilimiz ve ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Sayın ilçe başkanım, Kadın kolları başkanım, Gençlik kolları başkanım bunların yönetim kurulu üyeleri, değerli misafirler, basınımızın değerli temsilcileri. Konuşmama başlamadan önce hepinizi saygı ile selamlıyorum. Beni bir kısmınız ismen ve şahsen tanıyorsunuz, bir kısmınız ismen tanıyor ama şahsımı hiç görmemişsinizdir. Bir kısmınızda şahsen tanıyor ama ismimi bilmiyorsunuzdur.
Ben Doğan Genç şimdi kendimi tanıtıyorum. Yozgat ili Şefaatli ilçesi Alifakılı köyünde doğdum. İlkokul, ortaokul ve liseyi Yerköy’de bitirdim. Eski adı Eğitim Enstitüsü yeni adı Eğitim Fakültesi olan yüksekokulu bitirdim. Asıl mesleğim öğretmenliktir. Sınıf öğretmeniyim. Öğretmen olarak ilimiz Boğazlıyan ilçesi devecipınar kasabasında göreve başladım.
İlçemizin bazı ilçelerinin köylerinde öğretmenlik yaptım. İlçemiz merkezinde bulunan üç okulda Okul müdürlüğü yaptım. Uzun bir süre 20 yıla yakın Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yaptım. Kısa bir süre Yerköy İlçe Milli eğitim Şube müdürü,ve 6 yıla yakın Yerköy ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım. 2020 yılında ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak emekli oldum. Emekli olduktan kısa bir süre sonra Ak Partiye üye kaydımı yaptırdım. Halen Ak Parti üyeliğim devam etmektedir. 2024 yılı mahalli idareler seçiminde Ak Partiden Yerköy Belediye Başkan adayı olmak için aday adayı olmaya karar verdim.
Kendim ailem ve çevrem 2002 yılından bugüne kadar mahalli idareler, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve her zaman Ak Partinin içinde bulunduk. Eğer aday olurda hep birlikte seçimi kazanırsak çok sayıda çalışmalarım ve projelerim vardır. Bunları burada anlatmam uzun bir süre alacaktır. Buda diğer aday adaylarının zamanlarını almamak için anlatamayacağım. Eğer aday olursam her ortamda bunları anlatırım. Sözlerime son verirken sizlerden isteğim; ileri tarihlerde yapılacak anket ve temayül yoklamasında Doğan Genç i unutmayın diyor. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Şimdi Başvurumu İlçe Başkanı Hacı Dereli’ye takdim ediyorum” dedi.

DSC 0763 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji