YouTube

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %0,40
  • ALTIN
    %1,51
  • BIST
    %0,20
Dr. Fatih Erbakan, “Kadroya Geçiş İçin Taşeron İşçilerin ve Belediye Şirket İşçilerinin Yanındayız”

Dr. Fatih Erbakan, “Kadroya Geçiş İçin Taşeron İşçilerin ve Belediye Şirket İşçilerinin Yanındayız”

Dr. Fatih Erbakan, Kadroya Geçiş İçin Taşeron İşçilerin ve Belediye Şirket İşçilerinin Yanında Duruyor: “Kıymetli Ailelerin Sevincine Ortak Olacağız!” dedi.

Dr. Fatih Erbakan, Kadroya Geçiş İçin Taşeron İşçilerin ve Belediye Şirket İşçilerinin Yanında olduğunu belirtti.

Dr. Fatih Erbakan, taşeron işçilerin ve Türkiye genelindeki yaklaşık 600 bin belediye şirket işçisinin kadroya geçiş sürecinde gerekli adımların takipçisi olduğunu açıkladı.

Erbakan, taşeron işçilerin ve belediye şirket işçilerinin kıymetli ailelerinin sevincine ortak olmayı hedeflediklerini belirtti.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Dr. Fatih Erbakan, taşeron işçilerin ve belediye şirket işçilerinin kadroya geçişi için gerekli adımları atmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Bu durumun, taşeron işçilerin ve belediye şirket işçilerinin uzun süredir beklediği bir gelişme olduğunu vurgulayan Erbakan, onların ve ailelerinin sevincine en kısa sürede ortak olmak istediklerini dile getirdi.

Kadro bekleyen taşeron işçilerin ve Türkiye genelindeki yaklaşık 600 bin belediye şirket işçisinin kadroya geçiş sürecinde adil ve hızlı bir şekilde ilerlemek için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirten Erbakan, bu çalışmaların tamamlanmasıyla işçilerin güvence altına alınacağını ve daha iyi çalışma koşullarına kavuşacaklarını söyledi.

Dr. Fatih Erbakan, taşeron işçilerin ve belediye şirket işçilerinin kıymetli ailelerinin sevincine ortak olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, bu sürecin tüm tarafların memnuniyetini sağlayacak şekilde ilerlemesi için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Taşeron işçilerin ve belediye şirket işçilerinin kadroya geçişi konusundaki adımları takip etmeye devam edeceklerini belirten Dr. Fatih Erbakan, bu sürecin sonuçlanmasıyla birlikte işçilerin ve ailelerinin sevincine ortak olacaklarını ifade etti.

Erbakan Twitter hesabında şu ifadelere yer verdi:

Kadro bekleyen #Taşeron işçilerin ve Türkiye geneli yaklaşık 600 bin belediye şirket işçisinin kadroya geçmesi hususunda gerekli adımların takipçisi olduk, olmaya devam edeceğiz. Taşeronların ve belediye şirket işçilerimizin kıymetli ailelerinin sevincine en kısa sürede ortak olmak istiyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji