YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
En güzel sevgililer günü mesajları, romantik sevgililer günü mesajları

En güzel sevgililer günü mesajları, romantik sevgililer günü mesajları

  1. “Kalbim seninle atıyor, sevgililer günün kutlu olsun! Seninle geçirdiğim her an, bir ömre bedel.”
  2. “Seninle geçirdiğim her gün, birbirinden değerli. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, aşkımız hiç bitmesin.”
  3. “Gökyüzündeki yıldızlar kadar parlak, denizdeki kum taneleri kadar sayısız sevgilerin içindeyim. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, birlikte nice güzel anılara!”
  4. “Gönlümde sevginle açan çiçekler gibi, Sevgililer Günü’n kutlu olsun. Seninle geçirdiğim her an, bana mutluluğu getiriyor.”
  5. “Hayatıma girdiğin gün, sevgililer günüm her gün oldu. Seninle her anı paylaşmak, benim için en değerli hazine.”
  6. “Sevgililer Günü’n kutlu olsun aşkım! Seninle geçirdiğim her an, birlikte yazdığımız güzel bir masal gibi.”
  7. “Gönlümde açan en güzel çiçek, senin sevgin. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, aşkımız daim olsun.”
  8. “Seninle geçirdiğim her gün, bir ömre bedel. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle daha nice ömürler geçirmek dileğiyle.”
  9. “Gökyüzündeki en parlak yıldız gibi parlıyorsun hayatımda. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seni seviyorum.”
  10. “Aşkınla dolu bir Sevgililer Günü geçirmemiz dileğiyle. Seninle olmak, hayatımın en güzel hediyesi.”
  11. “Seninle geçirdiğim her an, kalbimde özel bir yer ediniyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle olmak en büyük mutluluğum.”
  12. “Gözlerin, beni bir dünyadan diğerine taşıyan sihirli kapılar. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, aşkımız her geçen gün daha da büyüsün.”
  13. “Kalbimde açan sevgi çiçekleri, seninle büyüyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle geçirdiğim her an benim için özel.”
  14. “Seninle geçirdiğim her an, bir ressamın tuvaline dokunan fırça gibi. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, aşkımızın tablosu hep güzelliklerle dolu olsun.”
  15. “Hayatımın en güzel melodisi, seninle başlıyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, birlikte söylediğimiz şarkı hiç susmasın.”
  16. “Birlikte geçirdiğimiz zaman, en değerli hazinelerimden biri. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle daha nice güzel anılar biriktirmek istiyorum.”
  17. “Seninle geçirdiğim her an, adeta bir aşk şarkısı. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, bu melodiyi hep birlikte söylemeye devam edelim.”
  18. “Aşkınla yanımda hissettiğimde, dünya daha güzel bir yer oluyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle geçirdiğim her anın kıymetini biliyorum.”
  19. “Birlikte yaşlanmak, hayatı seninle paylaşmak istiyorum. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle geçirdiğim her an, geleceğimizin temeli.”
  20. “Seninle geçirdiğim her an, aşkın sihirli dokunuşunu hissettiriyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle daha nice mutlu yıllara!”
  21. “Gözlerinle bakınca, içimde bir umut baharı açıyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle geçirdiğim her an, benim için bir hazine.”
  22. “Sevgililer Günü’nde seninle olmak, hayatımın en güzel anı. Seninle geçirdiğim her an, aşkın büyüsünü hissettiriyor.”
  23. “Kalbim seninle dolu, sevgililer günümüz kutlu olsun. Seninle olmak, hayatımın en değerli anlamı.”
  24. “Birlikte gülmek, birlikte ağlamak, birlikte büyümek… Seninle her anı paylaşmak benim için bir ayrıcalık. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, aşkımız daim olsun.”
  25. “Aşkınla dolup taşan kalbimle, Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Seninle geçirdiğim her an, hayatımı renklendiriyor.”
  26. “Gözlerinle bana bakan o güzel bakışlar, beni her zaman mutlu ediyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle olmak benim için bir ayrıcalık.”
  27. “Seninle geçirdiğim her an, bir masalın içindeymişim gibi hissettiriyor. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle geçireceğimiz daha nice masal dolu yıllara.”
  28. “Aşkınla aydınlanan dünyamda, Sevgililer Günü’nü seninle kutlamak en güzel hediye. Seninle geçirdiğim her an, benim için bir ömre bedel.”
  29. “Sevgililer Günü’nde seni düşünmek, kalbimdeki aşkı bir kez daha hissetmek demek. Kutlu olsun sevgilim, seninle geçireceğimiz nice mutlu yıllara!”
  30. “Hayatımın en güzel anları, seninle geçirdiğim anlardır. Sevgililer Günü’n kutlu olsun, seninle bir ömür boyu aşk dolu anılar biriktirmek istiyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji