YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Erdoğan Yeniden Cumhurbaşkanı Seçildi, Yerköy’de Coşku

Erdoğan Yeniden Cumhurbaşkanı Seçildi, Yerköy’de Coşku

Seçmen ikinci tur oylama ile cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. 191 bin 885 sandıkta oy kullanan ülke seçmeni 13. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 13.Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçti.

YSK tarafından belirlenen saatte sandıkların açılmasıyla oy farkını açık ara önde götüren Erdoğan, sandıkların tamamının açılmasıyla birlikte kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 52’nin üzerinde oy farkı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 13. Cumhurbaşkanı seçildi.

Erdoğan’nın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi Yerköy ilçemizde de coşkuyla karşılandı.

AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partililer, Haşim Kılıç Mahallesinde bulunan İstasyon meydanında ellerinde Türk bayrakları ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesini büyük bir sevinç ve coşkuyla kutladı.

Havai fişeklerinin atıldığı kutlamada ilçe halkı, “Yerköy’ümüz kazandı, Yozgat’ımız kazandı, Türkiye kazandı, halkın adamı kazandı. Çok mutluyuz, Allah’a şükürler olsun. Milletimiz en doğru kararı verdi. İnşallah gelecek günler ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz adına daha güzel olacak.” ifadelerini kullandı.
İSTASYON MEYDANINDA BÜYÜK COŞKU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dereli ve MHP Yerköy İlçe Başkanı Şevket Kalkan ile birlikte istasyon meydanında kurulan platforma çıkarak Yerköylüleri selamladılar.

Tek tek selama konuşması yapan Cumhur İttifakı temsilcileri vatandaşın coşkusuna ortak oldular. Konuşmaların ardından meşhalelerin yakılıp havai fişeklerin atıldığı kutlamada istasyon meydanında Türk Bayrağı, AK Parti ve MHP Bayrakları ile renklendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji