YouTube

  • DOLAR
    %-0,31
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %-0,38
  • BIST
    %0,58
Eski İl Genel Meclis Üyesi Osman Biçer, belediye başkanlığı için aday adayı oldu

Eski İl Genel Meclis Üyesi Osman Biçer, belediye başkanlığı için aday adayı oldu

Eski AK Parti Yozgat İl Genel Meclis Üyesi ve Eski Özel Harekât Polisi Osman Biçer, Yerköy Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Duyurdu.

Yerköy’de 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala, eski İl Genel Meclis Üyesi ve emekli Özel Harekât Polisi Osman Biçer, Yerköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı.

Biçer, aday adaylığı başvurusunu yapmak üzere AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Başvuru sürecinde partisine olan bağlılığını ve hizmete olan samimiyetini vurgulayan Biçer, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli’ye başvuru formunu teslim etti.

Osman Biçer, Yerköy’e yapacağı hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Yıllarca gerek İl genel meclis üyeliğim olsun gerekse polislik görevinin ardından ilçemiz için daha fazla hizmet sunma arzusuyla Yerköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. AK Parti çatısı altında, partime olan sadakatimle, Yerköy’ü daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım” dedi.

Yerel yönetimdeki deneyimi ve önceki görevlerinde gösterdiği başarılar da vurgulayan Osman Biçer, halkın beklentilerini anlamak, Yerköy’ün sorunlarına etkili çözümler sunmak ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla hizmet etmek amacıyla adaylık başvurusunda bulunduğunu ifade etti.

Aday adaylarına başarılar dileyen Biçer, “AK Parti ilçe teşkilatımızda bugün yapmış olduğum Yerköy Belediye Başkanı aday adaylığı başvurum esnasında yanımda olan çok kıymetli dostlarıma, teşkilat mensuplarıma, hanım kardeşlerime, ev sahibimiz olan kıymetli kardeşim Hacı Dereli Başkanıma, il genel meclis üyemiz Aziz Başak kardeşime, gençlik kolları başkanımız Osman Olcaytuğ Uyar kardeşime, önceki dönem ilçe başkanımız değerli dostum Ahmet Yavuz’a, çok kıymetli muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Aday adayı tüm arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum. Rabbim, kendisi için ve de Yerköyümüz için kime hayırlı ise ona nasip etsin inşallah.” dedi.

Biçer, başvuru formunu AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli’ye teslime etti.

OSMAN BICER 34 OSMAN BICER 8 OSMAN BICER 11 OSMAN BICER 17

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji