YouTube

  • DOLAR
    %0,37
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,66
Facia ucuz atlatıldı!

Facia ucuz atlatıldı!

Yerköy ilçemizde, yol yapım çalışmaları bölümünde ikaz levhalarının olmaması iki aracın kaza yapmasına neden oldu. Kaza sonrası otomobillerde maddi hasarlar meydana geldi.
09122011kazaYerköy ilçemizde başlatılan yeraltı kanalizasyon çalışması yapan firmanın yol boyunca uyar levha koymaması kazaya neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Ayanoğlu mahallesi üzerinde bulunan Doktor Sadık Ahmet parkı karşısında kanalizasyon çalışması yapan firmanın dikkatsizliği az daha can alıyordu.
Çiçekdağı istikametinden, Yerköy ilçe merkezine seyir halinde bulunan 06 LA 641 plakalı araç ile 40 DH 145 plakalı araç, kanalizasyon çalışması için yolun ortasına dökülen kumu fark edemeyince kaza yaptılar.
Kazada, 40 DH 145 plakalı aracın şoförü Halil Gürel ve 06 LA 641 plakalı aracın sahibi Serhat Pişkin kazadan yara almadan kurtuldular.
Araç şoförleri, Çiçekdağı yönünden Yerköy ilçe merkezine geldikleri sırada her hangi bir uyarı levhasının olmaması nedeni ile yolun ortasına dökülen kum tepelerini görmediklerini ifade ettiler.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji