YouTube

  • DOLAR
    %-0,26
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %-0,22
  • BIST
    %0,67
Fahri Genç, Ankara’da Milletvekilleri ile Görüştü

Fahri Genç, Ankara’da Milletvekilleri ile Görüştü

KİHAYKO Yozgat İl Temsilcisi, İl Koordinatörü, Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği il temsilcisi Fahri Genç, Ankara’da milletvekilleri ile bir araya gelerek sokakta yaşayan canlıların sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Genç, yaptığı açıklamada, “Milletvekillerimiz ile birebir görüşerek sokakta yaşayan canlıların sıkıntılarını ve problemlerini dile getirdik. Mama talep ettik, klinik için kısırlaştırma için destek olmalarını rica ettik. Ayrıca 4 ilçeyi birleştirip güzel bir Rehabilitasyon Merkezi yapılması için girişimlerde bulunduk. İstişare yaptık. Yerköy, Çiçekdağı, Köseli ve Akçakent ilçelerini kapsayacak şekilde yakışır bir şekilde güzel bir yer tahsis edilip seçimlerden önce hizmete sunulması için milletvekillerimizden destek istedim. Sağ olsunlar her türlü destek olacaklarını belirttiler. Sessiz kulların sesi olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ankara’da bizleri ağırlayan değerli milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Genç, milletvekilleri ile yaptıkları görüşmelerde sokakta yaşayan canlıların mama, barınma, kısırlaştırma ve tedavi gibi ihtiyaçlarının karşılanmasının önemli olduğunu dile getirdiklerini ifade etti.

Milletvekillerinin de sokakta yaşayan canlıların sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiklerini belirten Genç, “Sokak hayvanları bizim sessiz dostlarımızdır. Onların da yaşama hakkı vardır. Bu konuda milletvekillerimizin desteğini alarak sokakta yaşayan canlıların sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji