YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Federasyon başkanı Ahmet Yılmaz, “Benim siyasi Partim YOZGAT PARTİSİ’dir. “

Federasyon başkanı Ahmet Yılmaz, “Benim siyasi Partim YOZGAT PARTİSİ’dir. “

 

Yozgat Vakfı ve İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, yaptığı açıklamada siyasi bir partiye üye olmadığını, ancak Yozgat Partisi adı altında STK faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

Siyaset ve adaylık konularında kendisine yöneltilen sorulara da yanıt veren Yılmaz, sadece dernek, federasyon, konfederasyon başkanı olmanın aday adaylığı için yeterli olmayacağını ifade etti.

Yaşadığı şehirlerdeki Yozgatlıların nezdinde karşılığı olan veya olmayan STK temsilcilerinin Yozgat’tan bol bol aday adayı olduğuna dikkat çeken Yılmaz, bazı STK isimlerinin parti afişlerinde kullanacak kadar STK mantığını anlamadığını söyledi.

Yılmaz, siyasi partisinin “Yozgat Partisi” olduğunu ve bu çatı altında İstanbul’daki hemşerileri başta olmak üzere tüm Yozgatlılara STK başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Siyasi partilerde aday olmayı düşünmediğini ancak ülkemize ve memleketimize fayda sağlayacağına inandığı liyakat sahibi Yozgatlı hemşerilerini aday oldukları bölgelerde Yozgat STK’sı olarak destekleyeceklerini de vurguladı.

Siyasete karşı olmadığını ancak siyasetçi de olmadığını ifade eden Yılmaz, özetle “Aday değilim, olmayacağım” dedi.

Başkan Ahmet Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kıymetli Hemşehrilerim; Yoğun bir şekilde telefon alıyorum, siyaset ve adaylık konusunda sıkça sorular soruluyor. Ülkeme memleketim Yozgata hizmet sadece siyaset ile değil, STK bünyesinde de (İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve YOZGAT VAKFI ) yapabilirim. Sırf dernek, federasyon, konfederasyon başkanı diye Siyasi Partilerden aday adayı olmak kartvizitime bunu da yazdırayım birgün lazım olur gayreti ve düşüncesinde hiç olmadım. Görüyorum ki yaşadığı şehirlerde Yozgatlılar nezdinde karşılığı olan-olmayan STK temsilcileri Yozgat’tan bol bol aday adayı olmakta, hatta STK isimlerini parti afişlerinde kullanacak kadar STK mantığını dahi anlamayan  aday adayları görüyoruz.

Benim siyasi Partim “YOZGAT PARTİSİ’dir. “Bu şemsiye altın da buluşturduğumuz İstanbul’daki hemşerilerim başta olmak üzere tüm Yozgatlılara STK başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim; ve yine bu çerçevede Siyasi Partilerde Aday olmayı hak eden ülkemize, memleketimize fayda sağlayacağına inandığımız, “Liyakat sahibi Yozgatlı“ hemşerilerimizi de aday oldukları bölgelerde Yozgat STK’sı olarak destekleyeceğimizi de belirtmek isterim. Siyasete karşı değilim ancak siyasetçi de değilim.

Özetle; ADAY DEĞİLİM OLMAYACAĞIM. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji