Fenerbahçe, Al Nassr’dan Jhon Duran’ı transfer etti

Fenerbahçe, Al Nassr ekibinde forma giyen başarılı futbolcu Jhon Duran’ı bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Fenerbahçe, Al Nassr ekibinde forma giyen başarılı futbolcu Jhon Duran'ı

Fenerbahçe, yaptığı resmi açıklamada “Kulübümüz, Al Nassr FC takımında oynayan Jhon Duran’ı, 1 yıllığına kiralık olarak transfer ettiğini kulüple ve futbolcuyla anlaşarak duyurmuştur” dedi.

Fenerbahçe, Al Nassr forması giyen 21 yaşındaki Kolombiyalı forvet oyuncusu Jhon Duran’ı bir sezonluğuna kiraladığını açıkladı.

Sarı-lacivert kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Kulübümüz, Al Nassr FC takımında oynayan Jhon Duran’ı, 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza dahil etme konusunda hem kulüple hem de oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Oyuncumuza, çubuklu formamız altında başarılı bir sezon geçirmesini dileriz.”

 

Fenerbahçe, Al Nassr'ın Yıldızı Jhon Duran'ı resmen duyurdu

 

Jhon Duran, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Aston Villa’dan Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a 77 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.