YouTube

  • DOLAR
    %-0,37
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %-0,95
  • BIST
    %1,62
Fenerbahçe, Rade Krunic transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, Rade Krunic transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe, uzun süredir transfer etmek istediği Rade Krunic’i renklerine bağladı. Milan’ın 29 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu, 4 milyon euro bonservis karşılığında Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Fenerbahçe, Krunic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli oyuncu, yıllık 2 milyon euro kazanacak.

Krunic, 2019 yılında Monaco’dan Milan’a transfer olmuştu. İtalyan ekibinde 4 sezon forma giyen oyuncu, 118 maçta 12 gol ve 11 asist kaydetti.

Krunic, Fenerbahçe’nin orta sahasında önemli bir alternatif olacak. Tecrübeli oyuncu, hem hücum hem de savunmada görev yapabiliyor.

Fenerbahçe, Krunic transferiyle orta sahasını güçlendirmiş oldu. Sarı-lacivertliler, stoper ve forvet transferi için de çalışmalarını sürdürüyor.

Krunic’in Fenerbahçe’ye gelişi, takıma neler katabilir?

Rade Krunic, hücum ve savunmada görev yapabilen, çok yönlü bir orta saha oyuncusu. Tecrübeli oyuncu, hem pas oyununda hem de hava toplarında etkili.

Krunic’in Fenerbahçe’ye gelişi, takıma orta sahada alternatif sağlayacak. Tecrübeli oyuncu, Crespo ve Miha Zajc’ın yanında görev yapabilecek.

Krunic, Fenerbahçe’nin hücum gücünü de artırabilir. Tecrübeli oyuncu, uzaktan şutları ve gol yollarındaki isabetliliği ile tanınıyor.

Krunic’in Fenerbahçe’ye gelişi, takımın şampiyonluk iddiasını güçlendirebilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji