YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %0,65
Fenerbahçeli Arda Güler, Şampiyonluk İtirafında Bulundu: “Şampiyonluğu Kendi Ellerimizle Verdik”

Fenerbahçeli Arda Güler, Şampiyonluk İtirafında Bulundu: “Şampiyonluğu Kendi Ellerimizle Verdik”

Fenerbahçe’nin yerli oyuncusu Arda Güler, Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada şampiyonluk için ellerinden geleni yapamadıklarını itiraf etti. Galatasaray’ın Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine Arda Güler, duygularını dile getirdi.

Fenerbahçe’nin 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Antalyaspor maçının ardından Arda Güler, basın mensuplarına şunları söyledi: “Şampiyonluk kaybettiğimiz için üzgünüm. Tek hedefimiz buydu. Başka söyleyecek bir şey yok. Şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik. Elimizden geleni yapamadık.”

Maç sonrası başka bir oyuncu olan İsmail Yüksek de durumu değerlendirdi ve şunları söyledi: “Neler söyleyebiliriz bilmiyorum. Çok üzgünüz. Birçok fırsat geldi ama kaybettiğimiz maçlarda verdiğimiz puanlar şampiyonluğun belirleyicisi oldu. Biz yine Galatasaray deplasmanına kazanmaya gideceğiz. Bizim için her şey kupada olacak. Oradaki kupa finalini kazanmamız lazım.”

Ferdi Kadıoğlu da maç sonrasında duygularını paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: “Çok üzgünüz, ana hedefimizi gerçekleştiremedik. Sezon içerisinde alt sıradaki takımlara puanlar kaybettik. Fazlaca kaybımız oldu, hatalarımızdan kaynaklı. Başka bir şey söylemek istemiyorum.”

Fenerbahçe, sonuçların ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu kabullenirken, oyuncular gelecek sezon için kupa finalini kazanmayı hedeflediklerini vurguladılar. Şampiyonluk şansını kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Fenerbahçeli futbolcular, hatalarının sonucunda elde edilen puan kayıplarının etkili olduğunu belirttiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji