YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,27
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %0,87
Ferhat Yılmaz, çalışmaları yerinde inceledi

Ferhat Yılmaz, çalışmaları yerinde inceledi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçe merkezinde yapımına başlanan üç boyutlu kilitli parke taş döşeme çalışmaları yerinde inceledi.

Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, çalışmalar bittikten sonra cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Çalışmalar esnasında su, kanalizasyon lagarları ve elektrik sorunlarının da giderileceğini ifade eden Başkan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Haşim Kılıç mahallesine bulunan sokaklara yapılması planlanan üç boyutlu kilitli taş döşeme çalışmaları başlamış bulunmaktadır. 12 bin metre kare alanın tamamı, üç boyutlu baklava dilimli üç boyutlu parke taş yapılacaktır. Çalışmalar sırasında cadde ve sokaklarda bulunan kanalizasyon lagarlarının kapaklarının değişmesi ve temizlenmesi, iş yeri ve evlere ait içme suyu borularının yenilenmesi işlemleri belediyemiz ekiplerince yapılacaktır. Bunların yanı sıra elektrik hatlarında oluşan sorunlarının giderilmesi için ÇEDAŞ yetkilileri ile koordineli çalışılarak sorunların yerinde çözeceğiz. İnanıyoruz ki, çalışmalar bittikten sonra cadde ve sokaklarımız modern bir görünüme kavuşacaktır. Şimdiden ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ferhat Yılmaz’a, başkan yardımcısı Oktay Yılmaz’da eşlik etti.

Ekiplere çalışmalar hakkında bilgi veren başkan yardımcısı Oktay Yılmaz, “Ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalar esnasında her hangi bir sorun oluşması durumunda hemen müdahale edilecektir. İnşallah çalışmalar bittikten sonra ilçemiz güzel bir görünüme kavuşacaktır.” şeklinde konuştu.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji