YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,49
Gazeteci-yazar Abdurrahman Uzun, Yerköy’de konferans verdi

Gazeteci-yazar Abdurrahman Uzun, Yerköy’de konferans verdi

Gazeteci-yazar Abdurrahman Uzun, AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Öze Dönüş” isimli konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleşene programa AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Kandemir, AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir,  partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası başlanan programda konuşma yapan İlçe Başkanı Hacı Dereli, AK Parti olarak 2023 vizyonunu, artık demokraside ve kalkınmada eksiklerini tamamlama değil, siyaseti ve ekonomisiyle dünyanın en büyükleri arasında yer alma hedefi üzerine inşa etmekte olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilçelere, mahallelere, beldelere ve 81 vilayete eser, yatırım ve projelerle damga vurduklarını belirten Başkan Hacı Dereli, “İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz bu kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini de kazanarak inşallah taçlandıracağız. Türkiye, 2023 vizyonunu, artık demokraside ve kalkınmada eksikliklerini tamamlama değil, siyaseti ve ekonomisiyle dünyanın en büyükleri arasında yer alma hedefi üzerine inşa etmektedir. Dışarıdaki hasımların, içimizdeki gafillerin bizi bu yolda alıkoymasına kesinlikle izin vermeyeceğiz.” dedi.

Başkan Hacı Dereli’nin konuşması sonrasında Gazeteci-yazar Abdurrahman Uzun Öze Dönüş” isimli konferansında, Türkiye gündemini değerlendirirken, sosyal medya ve kültür alanında meydana gelen gelişmeleri, insanlığı nasıl etkilediğini örnekleri ile çeşitli konular anlattı.

dereli

uzun toplanti

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji