YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %-1,25
Gazetemizi unutmadılar

Gazetemizi unutmadılar

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli ve Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü (KYK) öğrencileri Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan’ı makamında ziyaret ederek 10 Ocak gazeteciler gününü kutladılar.

İlk ziyaret Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli ve ilçe yönetiminden oldu.

Gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Hacı Dereli, gece gündüz, yağmur çamur demeden fedakârca çalışan değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak için ilçede bulunan gazeteleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Gazetecilik mesleğinin meşakkatli bir meslek olduğunu ifade eden Başkan Hacı Dereli, ziyarette şu ifadelere yer verdi.

“Saat mefhumu gözetmeksizin, 365 gün, gece gündüz demeden vatandaşların haber alma hakkı için görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak için ilçemizde bulunan gazeteleri ziyaret etmiş bulunmaktayız. Gazetecilik en zor mesleklerden biri, bu noktada mesai mefhumu gözetmeden vatandaşlarımıza doğru bilgi aktarmak için görev yapıyorsunuz. Bu duygu ve düşünce ile basın çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum, Allah’ım kaza ve belalardan korusun.” dedi.

Yerköy Gazetesi sahibi Yakup Kayhan’ın gazeteciler gününü kutlayan Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü (KYK) öğrencileriyle bir süre gazete çalışanlarıyla sohbet ederek gazete tarihi ve hazırlanması ile ilgili bilgiler aldılar.

Sohbet esnasında gazetenin yayın hayatına 10 Ocak 1983 tarihinde başladığını öğrenen öğrenciler gazetemizin doğum gününü kutlayarak  “Nice yıllara, hayırlı hizmetlere vesile olursunuz inşallah” dileklerinde bulundular.

Öğrencilere ve AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli’ye, Yerköy Gazetemiz Sahibi Yakup Kayhan ise “10 Ocak tarihinin hem gazeteciler günü olması hem de gazetemizin doğum gününe denk gelmesinden dolayı oldukça mutluyuz. Bu mutlu günümüzde bizi ziyaret ederek mutluluğumuz paylaşan, her iki günümüzü de kutlayan öğrencilerimize ve AK Parti İlçe Başkanlığına çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

kyk

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji