YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-0,50
GÖRÜNMEYEN  DÜŞMAN

GÖRÜNMEYEN DÜŞMAN

Sevgili okurlarım, bildiğiz üzere ülkecek zor bir süreçten geçiyoruz. Uzunca bir süre sosyal etkinliklerimize, gezmelerimize ara vermek zorundayız.
Daha güzel yarınlarımız için verdiğimiz bu savaşı zaferle sonuçlandırmalıyız. Hepinizin bildiği üzere virüs kalabalık ortamları daha çok seviyor ve temas halinde daha da hızlı yayılıyor.
Bu yüzden kendimizi en iyi şekilde izole etmeliyiz ve evimizde kalmalıyız. Evet, belki diğer ülkelere göre durumumuz iyi gözükebilir ama bu durum bizleri rahata kavuşturup mücadelemizden geri çevirmemeli. Ülkecek virüs ’ün artık şaka kısmını kaldırıp ciddiyet kısmını ele almalıyız.
Daha güzel yarınlarımız için, sevdiklerimiz için, daha da önemlisi sağlımız ve ülkemiz için bu zorluklara göğüs germeliyiz.
Bir emekle yürütülen bu zorlu süreç tamamen salgının daha fazla yayılmasının önüne geçmek içindir. Bizlere düşen görev ise; sağlık personellerimiz ve diğer devlet çalışanlarımız için evimizde kalarak onlara destek olmaktır. Gün dayanışma ve birlik günüdür toplumsal dayanışma bugünler için lazımdır.
Daima yanımızda olan sağlık görevlilerimize ve polislerimize kalpten teşekkür ediyoruz, sevgi ve saygılarımızla…

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji