YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %0,68
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’dan Yozgat hakkında övgü dolu sözler

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’dan Yozgat hakkında övgü dolu sözler

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Hatay Hassa’daki deprem bölgesinde Yozgatlıların yaptığı çalışmaları yerinde gördü. Yarar, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Yozgatlıların fedakarlığı ve mertliği karşısında gururlandığını ifade ederek, “Anadolu ruhunu gördüm” dedi.

Yozgat Valisi Ziya Polat ve ekibiyle birlikte deprem bölgesine giden Yarar, incelemeler yaptı ve depremzedelerle yakından ilgilendi. Yarar, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve İlçe Belediye Başkanları ile bir araya gelerek, depremzedelerin nasıl ayağa kaldırılacağı konusunda görüştü.

Yarar, Yozgatlıların deprem bölgesinde yaptığı çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Yozgat Belediye Başkanı vardı orada. Yozgat Valisi, ben birkaç oranın yetkilisi oturuyoruz konuşuyoruz nasıl ayağa kaldıracaksınız diye. Biz dedi kaldırırız dedi. Hiç kimseye ihtiyaç yok dedi. Nasıl dedim. Bizim dedi her ilçemizden her gün 30 tır kaldırıyoruz dedi. Yozgat yani Anadolu’nun bağrında. Çok mu zenginler. Yine o Anadolu’daki Erzurum’daki anamızın bir tane buzağısını satıp parasını verir. Ağlar mı o devlet nerde der mi. 500 ineğinden birini vermiyor bir tane ineği var onu veriyor veya Umreye gitmek için para biriktirmiştir gider onu verir. Devletin kendisi olduğunu bilir.”

Yarar, Anadolu’nun farklı bir yer olduğunu ve Yozgatlıların fedakarlığı ile mertliğinin kendisini gururlandırdığını vurgulayarak, deprem bölgesindeki çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji