Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güzide Duran’a Avukatlar Şokunu Yaşattı! 3 Avukat Birden Vazgeçti

Eski eşi Fikret Orman ile görüntülendiği iddialarıyla gündeme gelen Güzide Duran, boşanma davası sürecinde avukatlarının istifa etmesiyle karşı karşıya kaldı.

Eski eşi Fikret Orman ile görüntülendiği iddialarıyla gündeme gelen Güzide

Adnan Aksoy’la 2008 yılında evlenen Güzide Duran, boşanma davası sürecinde Fikret Orman ile ilişkisi nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. Duran’ı temsil eden üç avukat, mahkemeden ayrılmak için istifa dilekçesi verdiler.

Bir dönem ülkemizin önde gelen mankenleri arasında yer alan Güzide Duran, son zamanlarda özel hayatıyla sıkça gündeme geldi. 2008 yılında iş insanı Adnan Aksoy’la evlenen Duran’ın evliliği, eşi tarafından zina iddiasıyla boşanma davasıyla mahkemeye taşınmıştı.

Boşanma süreci henüz sona ermeden, Güzide Duran’ın eski Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman’la Arnavutköy’de restoranda yakın görüntülenmesi ilgi çekmişti. İddialara göre ikili, Bodrum’da da birlikte görüntülenmiş ve yurt dışı seyahati için hazırlık yaptıkları belirtilmişti.

Bu olaylar, kamuoyunda ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Duran’ın henüz resmi olarak boşanmamışken yeni bir ilişki içinde olması bazı çevrelerce eleştirilirken, sosyal medyada “Hava kirliliğinden değil haya kirliliğinden öleceğiz” şeklinde sert yorumlar yapıldı.

Sabah’ın haberine göre, tüm bu gelişmelerin ardından Güzide Duran’ı temsil eden üç avukat Aslı Çevik (Hatemi), Fırat Namlı ve Nergis Yaman İstanbul 10. Aile Mahkemesi’ne verdikleri istifa dilekçeleriyle müvekkillerinin vekillik görevinden ayrıldıklarını duyurdu.

Dilekçelerde açıkça “Güzide Duran’ın vekilliğinden istifa ediyoruz” ifadesi yer aldı. Avukatların bu kararı, davada yeni bir dönemin başlayacağı sinyalini verdi.