YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Hacı Dereli, “4 Milyon kişiye 12 ay gelir desteği sağlanacak”

Hacı Dereli, “4 Milyon kişiye 12 ay gelir desteği sağlanacak”

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni destek programında 4 milyon kişiye 12 ay boyunca gelir desteği sağlanacağını söyledi.
İlçe Başkanı Hacı Dereli, yaptığı açıklamada yeni destek programının detayları hakkında bilgi verdi.
Başkan Dereli, açıklamasında şunları kaydetti:
“GELIR DESTEĞİ”
“Sosyal yardımlaşmadan düzenli yardım alan / ilk defa yardım alacak 4 milyon kişiye 12 ay boyunca gelir desteği sağlanacak. Başvurular e devlet ya da sosyal yardımlaşma fonlarından yapılacaktır.
“ENGELLI VE YAŞLI EVDE BAKIM”
ilçemiz Yerköy’de Geçtiğimiz ay hizmete başlayan proje kapsamında 110 engelli ve yaşlı ailemizin ev ve kişisel temizliği yapılmaktadır.
496 ilçede hizmette bulunan Ev temizliğinden kişisel bakıma kadar yaşlı ve engellerimizin bakımlarının yapıldığı proje yaygınlaştırılarak tüm ilçelerde olması planlanmaktadır.
“VEFAT YARDIMI”
ihtiyaç sahibi ailelerimize 1.dereceden yakınları vefat etmesi halinde destek amaçlı “vefat yardımı” uygulaması başlatılmıştır
Başvurular sosyal yardımlaşma bürolarına yapılacaktır
“OKUL ÖNCESI DESTEĞİ”
Anaokulu/anasınıfı destek programı ile sosyal yardımlardan destek alan hanelerde 3 -5 yas aralığında çocuğu bulunan hanelerde çocukların milli eğitim destekli Anaokulu/anasınıfına gitmeleri halinde ücret ödemelerini hiç bir başvuruya gerek kalmadan Milli eğitim bakanlığı ödüyor”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji