YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Hacı Dereli: “Ülkemizin hiçbir dış müdahale ile sarsılmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz”

Hacı Dereli: “Ülkemizin hiçbir dış müdahale ile sarsılmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz”

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, şehitlerin kanıyla kurulmuş ve birçok zorluk ve fedakarlıkla bugünlere getirilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti’nin hiçbir dış müdahale ile sarsılmasına müsaade edilmeyeceğini söyledi.
Dereli, yaptığı yazılı açıklamada, “Şehitlerimizin kanıyla kurduğumuz, birçok zorluk ve fedakarlıkla bugünlere getirdiğimiz, güçlü Türkiye hedefiyle geleceğe yürüyen ülkemizin başta terör örgütleri olmak üzere, hiçbir dış müdahale ile sarsılmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Bu vesileyle, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Dereli, açıklamasında şunları kaydetti:
“Şehitler, vatan uğruna canlarını seve seve veren kahramanlardır. Onlar, bu toprakları bizlere armağan ettiler. Bizler de onların emanetlerine sahip çıkmak ve ülkemizi daha da ileriye götürmek için çalışacağız. Gazilerimiz ise, bu toprakları savunmak için yaralanmış veya sakat kalmış kahramanlardır. Onlar, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü için büyük bir fedakarlık gösterdiler. Bizler de onlara minnettarız ve onlara her türlü desteği vereceğiz.”
Dereli, açıklamasının sonunda, tüm şehitleri rahmetle andığını ve gazilere sağlık ve mutluluk dileklerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji