YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,52
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %2,05
Hacı Hasan Bor Parkı Yaza Hazır Hale Getirildi

Hacı Hasan Bor Parkı Yaza Hazır Hale Getirildi

Sarıkaya Belediyesi tarafından uzun yıllardır hizmet veren Hacı Hasan Bor Parkı’nda gerçekleştirilen değişim ve dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Yenileme kararı alan belediye ekipleri, parktaki çalışmalarını tamamlayarak ziyaretçilere yeni bir deneyim sunmayı hedefledi.

Hacı Hasan Bor Parkı, yıllar öncesinden bu yana binlerce insanı ağırlayan bir mekan olarak hizmet veriyordu. Ancak bu yıl Sarıkaya Belediyesi tarafından parkın yenilenmesi kararı alınarak harekete geçildi. Belediye ekipleri kısa süre önce parkta gerçekleştirdikleri çalışmaları tamamladı.

Park içerisinde, daha önce hiç yapılmamış kadar kapsamlı bir tadilat gerçekleştirildi. Sarıkaya Belediye Başkanı Avukat Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Yenileme ve tadilat çalışmaları kapsamında park içindeki kilit parke ile yapılmış yürüyüş yolları tamamen sökülerek, yerlerine zemini sağlamlaştırılmış 3 boyutlu taşlarla yeni yürüyüş yolları ve oturma alanları oluşturuldu. Ayrıca, eski ve bozulmaya yüz tutmuş aydınlatmalar sökülerek, yerlerine enerji tüketimi düşük ve yüksek aydınlatma gücüne sahip LED aydınlatmaları yerleştirdik. Çevre düzenlemesi ve peyzaj işleriyle birlikte çimlendirme ve çiçek ekimi yapılarak parkın yaz mevsiminde ışıl ışıl ve yeşillikler içinde bir görünüme kavuşması sağlandı.”

Başkan Açıkel, tadilatlar neticesinde yenilenen kamelya ve banklarla birlikte vatandaşları parkta dinlenmeye ve çay içmeye davet etti. Sarıkaya’nın sosyal hayatında önemli bir yere sahip olan Hacı Hasan Bor Parkı’nın yeni haliyle göz kamaştırdığını belirten Başkan Açıkel, Sarıkaya Belediyesi’nin bu çalışmalarını tebrik etti.

Hacı Hasan Bor Parkı, yaz akşamlarında vatandaşların çay içmek ve dinlenmek için tercih edeceği keyifli bir mekan olarak hizmet vermeye hazır durumda. Yenilenen ve güzelleşen park, Sarıkaya halkına hoş bir atmosfer sunmayı amaçlıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji